На Еньовден празнуват българските фармацевти. Тази година те получиха поздравление от

...
На Еньовден празнуват българските фармацевти. Тази година те получиха поздравление от
Коментари Харесай

На Еньовден празнуват фармацевтите -

На Еньовден празнуват българските фармацевти. Тази година те получиха приветствие от министъра на опазването на здравето, проф.- Асена Стоименова, която до неотдавна беше ръководител на Българския фармацевтичен съюз (БФС).

В послание към представителите на съсловието тя честити празника и им пожелава да бъдат " положителни лечители и консултанти на своите пациенти ":

Скъпи фармацевти,
В деня на лековитите билки, дано още веднъж се обърнем към себе си и да потърсим в себе си лековете за духовните болежки, своите лични и тези на другите. Посветили сме се на една хуманна специалност, която всекидневно поддържа българските пациенти в напъните им за по-добро здраве. Заредили сме се с самообладание и въпреки да знаем, че значимите достижения изискват време, от време на време ни се желае да се събудим в една по-добра действителност за опазването на здравето и фармацията, като част от него. Нека бъдем положителни лечители и консултанти на своите пациенти, подготвени да ги изслушаме и да им помогнем, без значение от сложния ден! Нека да използваме знанията и уменията си, там, където се намира всеки един от нас, с цел да подобрим средата, в която живеем, да укрепим вярата на пациентите в знанията ни и да повишим доверието на българските лекари в препоръките на фармацевтите! Малки или огромни, доста са методите, по които всеки един от нас може да направи смяна. На най-фармацевтичния ден желая да ви пожелая положително здраве, шанс, професионални триумфи и религия в личните сили, които да предавате на всички към вас! Честит празник!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР